Gebruik babynestje

Slapen en spelen

Een babynestje is eigenlijk een klein bedje dat je gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen. Je baby kan er fijn in slapen door de opstaande randen, hierdoor ontvangt je baby niet teveel prikkels van de omgeving. Het babynestje is een geborgen en veilig plekje voor je baby om in te slapen. Ideaal om mee te nemen wanneer je op visite gaat!

Het babynestje is ook in huis erg fijn om te gebruiken. Leg bijvoorbeeld je baby naast je op de bank in het nestje, zodat hij/zij niet van de bank af kan rollen. Ook is het nestje ideaal voor in de box, waar je kleintje lekker kan spelen.

 

Verschonen

Je kan het babynestje ook gebruiken als aankleedkussen. Maak voor gebruik de touwtjes los, waardoor je meer ruimte creëert. Mocht tijdens het verschonen het nestje vies zijn geworden, geen nood! Onze nestjes hebben een extra matrasje en deze kan gemakkelijk gewassen worden. Is ook het nestje vies geworden, ook deze mag gewassen worden. Dit mag niet heter gewassen worden dan 30℃ Graden Celcius. Daarna in de lucht laten drogen, niet in de droger!
Let op: tijdens het wassen kan de vulling mogelijk verschuiven.

Veiligheid:

  • Gebruik een babynest niet als volwaardige slaapplek. Een dutje kan uiteraard prima, maar altijd onder strikte toezicht van een volwassene.
  • Gebruik een babynest niet in het ouderlijk bed om het als slaapplek voor je baby te gebruiken.
  • Wanneer je baby zich kan omrollen, raden wij het gebruik van een babynest af.
  • Zorg ten alle tijden dat je baby vrij kan ademen, het gezicht mag niet tegen de stootrand komen.

Labelsix6 is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger ben je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Controleer daarom regelmatig de artikelen en bij twijfel over de veiligheid, dient u de producten altijd te verwijderen.

btt